Michael “Flea” Balzary, membru fondator şi basistul trupei Red Hot Chili Peppers, a vândut pentru 20 de milioane de dolari un domeniu din Malibu la mai puţin de două luni după ce s-a mutat într-o casă din comunitatea exclusivistă Malibu Colony care a costat 7,5 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu suprafaţă de 2,1 acri, proprietatea ce datează din 1980 se află pe faleză şi a fost cumpărată cu bani gheaţă, în urma unei înţelegeri off-market, scrie Variety.

Flea a cumpărat-o în 2006 pentru 9,9 milioane de dolari şi a încercat să o vândă de mai multe ori între 2009 şi 2011, cerând de la 13,7 milioane de dolari la 9,5 milioane de dolari.

Din fericire pentru el, nu şi-a găsit cumpărător, iar în ultimul deceniu preţurile proprietăţilor din Malibu au crescut foarte mult. 

Astfel, muzicianul a obţinut un profit de 10 milioane de dolari.

Cumpărătorul nu a fost identificat, însă este posibil să fie Alec Litowitz, CEO al Magnetar Capital.

Proprietatea cuprinde o casă principală, două case pentru oaspeţi, un teren de baschet şi parcare pentru cel puţin zece maşini.

Pe lângă noua proprietate din Malibu Colony, Flea mai deţine o proprietate în La Crescenta (California).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.