Rocco Ritchie, fiul cântăreţei Madonna şi al regizorului Guy Ritchie, şi-a sărbătorit, vineri, cea de-a 16-a aniversare împreună cu mama sa vitregă, Jacqui Ainsley, într-un vulcan din Islanda, dar şi printr-o călătorie cu barca pe mare, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rocco Ritchi, subiectul luptei pentru custodie dintre Madonna şi Guy Ritchie la începutul acestui an, a călătorit alături de mama sa vitregă la vulcanul Thrihnukagigur.

Jacqui Ainsley, în vârstă de 34 de ani, a publicat pe contul său de Instagram fotografii de la 120 de metri din interiorul vulcanului, cu menţiunea că a fost vorba despre ”o experienţă magică să călătoreşti în pântecele Pământului”.

Pe lângă vizita la vulcan, Rocco a primit şi o brăţară protectoare Kabbalah din partea tatălui său. ”Guy şi Jacqui au făcut o nuntă de tip Kabbalah şi au vrut să îi dăruiască lui Rocco ceva bazat pe această credinţă”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru Sunday Mirror.

De cealaltă parte, Madonna şi-a dus fiul, săptămâna trecută, la un centru din New York specializat în piercing-uri. Rocco a ales un cercel de aur în valoare de 120 de dolari.

”La mulţi ani primul meu născut! Un adevărat războinic cu o inimă frumoasă. Să răsară soarele”, a scris Madonna pe contul său de Twitter cu ocazia zilei de naştere a lui Rocco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.