Filmul ”Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, va avea premiera în cinematografele româneşti vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prinţesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei şi le povesteşte amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, ea decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această ameninţare.

Alături de Gadot, din distribuţia peliculei au mai făcut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis şi Eugene Brave Rock.

Patty Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creată de Zack Snyder, Allan Heinberg şi Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Personajul Wonder Woman a fost creat de William Moulton Marston.

Pelicula a fost produsă de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder şi Richard Suckle, producătorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller şi Rebecca Steel Roven.

Filmul va fi distribuit de compania de entertainment Warner Bros. Pictures în format 3D şi 2D în anumite cinematografe şi în format IMAX în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.