Actorul Ryan Gosling, care a lansat "Kenergy" cu "Barbie", aduce un omagiu acelor profesionişti care strălucesc pe ecran dar rămân invizibili - cascadorii, în "The Fall Guy", scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este inspirat din popularul serial TV cu acelaşi nume din anii 1980, unde Gosling îl joacă pe Colt Seavers, un cascador de top de la Hollywood, aflat în pragul ghinionului după un accident pe platou.

O ambiţioasă producătoare de film (Hannah Waddingham) reuşeşte să îl scoată pe Colt din izolarea autoimpusă după accident pentru a salva debutul regizoral al iubitei vieţii sale, Jody (Emily Blunt), în urma dispariţiei protagonistului filmului, Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson).

În timp ce Colt încearcă să dea de urma superstarului dispărut ajunge în mijlocul unui complot criminal. Cascadorul trebuie să dea cea mai bună reprezentaţie a sa atât pe ecran, cât şi în afara lui, pentru a salva filmul lui Jody - şi pe el însuşi.

"Am beneficiat de munca cascadorilor toată cariera mea. Ei vin şi îşi asumă loviturile în locul tău, iar apoi nu primesc niciun merit. Asta se termină aici. Să sperăm că întreaga conversaţie va fi diferită după acest film", a declarat Gosling în timp ce a participat luni la premiera filmului la Londra.

"Este o scrisoare de dragoste pentru cascadori şi pentru magia pe care o creează în filme. Este o scrisoare de dragoste pentru echipe şi pentru realizarea filmelor", a adăugat Blunt.

"The Fall Guy", care a fost filmat în Sydney, Australia, este regizat de David Leitch, fost cascador al unor vedete precum Brad Pitt şi Matt Damon, şi regizor al filmelor "Bullet Train", "Deadpool 2" şi "Atomic Blonde".

Multe dintre scenele sale de acţiune îndrăzneţe au fost filmate dintr-o singură dublă, iar în timpul filmărilor dublura lui Gosling, Logan Holladay, a stabilit un record mondial Guinness pentru cele mai multe rostogoliri cu tunul într-o maşină. În cadrul acestei cascadorii clasice, sub o maşină este montat un aparat care o propulsează într-o serie de rostogoliri la o viteză stabilită. Cele 8,5 rostogoliri ale lui Holladay au doborât recordul lui Adam Kirley din 2006, de 7 în "Casino Royale".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.