Filmul „Răzbunătorii: Războiul infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, a generat încasări de peste 3 milioane de lei în weekendul de debut pe marile ecrane româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula, care îi are în distribuţie pe Benedict Cumberbatch, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Benedict Wong, Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt şi Tom Hiddleston, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 3.162.752 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

La nivel global, filmul este cel mai mare succes de box office, după ce, în weekendul de debut a generat încasări totale de 640,8 milioane de dolari.

Comedia „Interzis la... sex/ Blockers”, cu John Cena în distribuţie, s-a menţinut pe locul al doilea în clasamentul românesc, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 179.845 de lei şi a fost vizionat de 8.678 de spectatori.

Pe locul al treilea s-a aflat „Rampage: Scăpaţi de sub control”, în coborâre două poziţii, după ce a generat - în al treilea weekend de la lansare - încasări de 152.160 de lei şi a fost vizionat de 6.988 de spectatori.

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose”, regizată de Christopher Jenkins, a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la lansare, când a înregistrat încasări de 108.385 de lei şi a fost vizionată de 6.449 de spectatori.

Animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” s-a menţinut pe locul al cincilea în top, după cinci săptămâni de la lansare. Weekendul trecut, ea a generat încasări de 92.447 de lei şi a fost vizionată de 5.083 de spectatori.

Drama horror „Fără zgomot!/ A Quiet Place”, regizată de John Krasinski, care joacă în film alături de soţia lui, Emily Blunt, s-a menţinut pe poziţia a şasea în top, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 69.139 de lei şi a fost vizionată de 3.344 de spectatori.

Şi filmul „Sub soarele nopţii/ Midnight Sun”, regizat de Scott Speer, cu Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle şi Quinn Shephard în distribuţie, şi-a menţinut locul din săptămâna de debut. Drama romantică a generat, în al doilea weekend, încasări de 68.497 de lei şi a fost vizionată de 3.563 de spectatori.

Comedia „Super poliţişti 2/ Super Troopers 2”, regizată de Jay Chandrasekhar, s-a menţinut pe poziţia a opta, după al doilea weekend de la premieră. Ea a generat încasări de 46145 de lei şi a fost vizionată de 2.137 de spectatori.

„Ready Player One: Să înceapă jocul” al lui Steven Spielberg s-a menţinut pe locul al nouălea în clasamentul românesc. În al cincilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 27.254 de lei şi a fost vizionat de 1.240 de spectatori.

Animaţia „Albinuţa Maya 2/ Maya the Bee: The Honey Games” a revenit în top 10. În al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 19.873 de lei şi a fost vizionat de 1.159 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.