Filmul SF „Pacific Rim 2: Revolta/ Pacific Rim: Uprising”, regizat de Steven S. DeKnight, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 759.488 de lei şi 33.069 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În „Pacific Rim Uprising”, John Boyega joacă rolul rebelului Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar îşi dăduse viaţa pentru a asigura victoria umanităţii împotriva monstruoşilor Kaiju. Jake şi-a abandonat pregătirea de pilot şi s-a lăsat prins de lumea interlopă, însă primeşte o ultimă şansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generaţie de piloţi ce au crescut în umbra războiului, potrivit cinemagia.ro.

„Tomb Raider Începutul”, regizat de Roar Uthaug, cu suedeza Alicia Vikander în rolul protagonistei Lara Croft, a coborât pe locul secund, după al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 665.800 de lei.

Animaţia „Prinţesa furată/ Stolen Princess” a coborât, de asemenea, un loc, până pe trei. După al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 396.858 de lei şi a fost vizionat de 22.303 spectatori.

Lungmetrajul „Red Sparrow”, cu Jennifer Lawrence în rol principal, lansat în urmă cu patru săptămâni, a generat weekendul trecut încasări de 257.929 de lei şi a fost vizionat de 11.801 spectatori.

Comedia „Gringo: Amator în misiune/ Gringo”, regizată de Nash Edgerton, cu Charlize Theron în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe cinci, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 206.010 de lei şi a fost vizionată de 9.657 de spectatori.

„Pantera Neagră/ Black Panther”, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, regizat de Ryan Coogler, a generat - după al şaselea weekend de la premieră - încasări de 193.134 de lei.

Lungmetrajul „Jocul de-a detectivii/ Game Night”, cu Rachel McAdams şi Jason Bateman în distribuţie, a coborât un loc, până pe şapte, după ce a generat încasări de 192.406 de lei şi a fost vizionat de 9.003 spectatori.

„Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, premiat cu două premii Oscar pentru interpretare - „cea mai bună actriţă în rol pricipal” (Frances McDormand) şi „cel mai bun actor în rol secundar” (Sam Rockwell) - a debutat pe locul al optulea în box office-ul românesc de weekend, după ce a generat încasări de 159.854 de lei şi a fost vizionat de 7.339 de spectatori.

Filmul „Death Wish: Răzbunarea”, cu Bruce Willis, Vincent D'Onofrio şi Elisabeth Shue în distribuţie, a ocupat locul al nouălea, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 105.693 de lei.

Animaţia „Ferdinand” se află de 14 săptămâni în top 10. Lungmetrajul a generat, weekendul trecut, încasări de 44.139 de lei şi a fost vizionat de 2.178 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.