Filmul lui Tom Cruise în spaţiu va fi filmat doar în parte pe Staţia Spaţială Internaţională, restul vor avea loc pe Pământ, potrivit informaţiilor Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul nu va fi o poveste ştiinţifico-fantastică, cu o poveste de aventuri în care Tom Cruise va fi un bărbat fără şansă care se dovedeşte a fi singura persoană capabilă să salveze lumea. 

Filmările vor avea loc anul viitor. Regizorul Doug Liman („Edge of Tomorrow”) lucrează încă la scenariu cu Christopher McQuarrie, fidel colaborator al lui Cruise şi regizor al filmului „Jack Reacher” şi al ultimelor producţii din franciza „Mission Impossible”.

Acest proiect va fi viitorul film al lui Tom Cruise ce va începe după finalizarea celei de-a opta parte din „Mission: Impossible”. Prevăzut iniţial să fie lansat în iulie 2023, filmul a fost amânat pentru iunie 2024 din cauza pandemiei.

O ficţiune rusă, „Provocarea”, a fost deja filmată în cursul toamnei pe SSI. Realizat în 12 zile, acest film regizat de Klim Shipenko pune în scenă un medic (Iulia Peressild) carea are drept misiune să salveze un cosmonaut. 

Space Entertainment Enterprise (S.E.E) a anunţat că internţionează să lanseze în decembrie 2024 un studio de cinema în spaţiu. Numită SEE-1, acestă entitate va fi ataşată la SSI înainte de a se desprinde începând din 2028 şi de a gravita în jurul ei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.