Filmul horror "Halloween Ends", în regia lui David Gordon Green, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, conduce box office-ul nord-american, strângând venituri de 41,25 milioane de dolari din 3.901 de cinematografe în weekendul de lansare, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a avut un început mai slab, producătorii se aşteptau la încasări în jur de 50 de milioane de dolari, dar este totuşi impresionant, având în vedere că lansarea sa simultană pe Peacock a redus probabil vânzările de bilete. Este primul film care se deschide cu peste 40 de milioane de dolari de când "Nope" al lui Jordan Peele a debutat, la sfârşitul lunii iulie, cu încasări de 44 de milioane de dolari.

Jamie Lee Curtis revine în franciză ca bunică cu traume adânc înrădăcinate. Înfruntarea dintre Michael Myers şi Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ajunge la final în această ultimă parte a celebrei francize.

La nivel internaţional, "Halloween Ends" a adăugat 17,17 milioane de dolari de pe 77 de pieţe, vânzările globale de bilete ajungând la 58,42 milioane de dolari.

Producţia a costat 33 de milioane de dolari, fără a include cheltuielile de marketing.

"Smile" a ocupat poziţia a doua în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,4 milioane de dolari din 4.350 de săli de cinema. 

Pe locul trei s-a clasat "Lyle, Lyle, Crocodile", un film inspirat dintr-o carte pentru copii. Producţia a avut încasări de 7,4 milioane de dolari.

"The Woman King", cu Viola Davis în rol principal, şi-a asigurat locul patru cu 3,7 milioane de dolari din 2.565 de locaţii.

"Amsterdam", cu Christian Bale, Margot Robbie şi John David Washington, a coborât două poziţii şi a ocupat locul al cincilea, cu încasări de 2,9 milioane de dolari.

Clasamentul nord-american este completat de "Don't Worry Darling" (2,2 milioane de dolari), "Barbarian" (1,4 milioane de dolari), "Bros" (920.000 de dolari), "Terrifier 2" (850.000 de dolari) şi "Top Gun: Maverick" (685.000 de dolari).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.