„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, primul film Marvel cu un supererou asiatic ca protagonist, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea weekend de la lansare, lungmetrajul regizat de Destin Daniel Cretton a obţinut încasări de 35,7 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Filmul îi are în distribuţie pe Awkwafina, Michelle Yeoh, Tony Leung şi Meng’er Zhang. Debutantul Simu Liu, care a apărut anterior în sitcomul canadian „Kim’s Convenience”, interpretează rolul principal.

Lungmetrajul de aventuri are în centru un fost asasin care trebuie să lupte cu moştenirea tatălui său malefic şi a sindicatului de crimă organizată pe care îl conduce.

La nivel global, producţia a depăşit pragul de încasări de 250 de milioane de dolari. Cu 145 de milioane de dolari la nivel nord-american, până în prezent, este al patrulea film din 2021 cu cele mai mari încasări.

Comedia SF „Free Guy”, regizată de Shawn Levy, cu Ryan Reynolds şi Jodie Comer în rolurile principale, a urcat un loc în clasament, până pe doi, după ce a generat încasări de 5,8 milioane de dolari în al cincilea weekend de la debut.

Thrillerul horror „Malignant” a debutat dezamăgitor pentru producători, pe locul al treilea, cu încasări la nivel nord-american de doar 5,5 milioane de dolari.

Un alt horror, „Candyman”, scris de Jordan Peele şi regizat de Nia DaCosta, a coborât două poziţii, până pe patru, după al treilea weekend, când a generat încasări de 4,8 milioane de dolari. Continuarea lungmetrajului din 1992 îl are în rol principal pe Yahya Abdul-Mateen II şi a fost bine primită de public şi de critici, cu un scor de 85% pe Rotten Tomatoes.

„Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt în distribuţie, comedie de aventuri bazată pe un circuit din parcul Disneyland şi regizată de Jaume Collet-Serra, s-a clasat pe cinci, după al şaptelea weekend, când a generat încasări de 2,4 milioane de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american de weekend este completat de animaţia „Paw Patrol: The Movie”, horror-ul „Don't Breathe 2”, thrillerul „The Card Counter”, documentarul „Show Me the Father”, despre creştinism, şi de filmul biografic „Respect”, despre Aretha Franklin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.