Lungmetrajul „Elementar” va fi disponibil pe Disney+ din 13 septembrie, odată cu documentarul de making-of „O chimie bună: În culisele filmului Elementar” şi scurtmetrajul „Carl are o întâlnire” de la Pixar, care îl prezintă pe Dug, îndrăgitul câine vorbitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în cinematografe în această vară, filmul „Elementar” de la Disney şi Pixar, se numără în top 10 filme cu cele mai mari încasări la nivel mondial din 2023, cu venituri de 480 de milioane de dolari în box office-ul global.

Plasat în Oraşul Elementelor, unde locuiesc împreună rezidenţii din foc, apă, aer şi pământ, lungmetrajul o prezintă pe Flamă, a cărei prietenie cu un tip amuzant şi naiv pe nume Şuvoi îi pune la încercare convingerile despre lumea în care trăieşte. Regizat de Peter Sohn, produs de Denise Ream, şi Pete Docter ca producător executiv, scenariul „Elementar” este realizat de John Hoberg & Kat Likkel şi Brenda Hsueh, după o poveste de Sohn, Hoberg & Likkel şi Hsueh.

Peter Sohn, regizorul Pixar, îi conduce pe telespectatori într-o călătorie personală plină de umor prin elementele de inspiraţie care au stat la baza lungmetrajului de la Disney şi Pixar, „Elementar”.

„Chimie bună: În culisele filmului Elementar” urmăreşte călătoria părinţilor săi din Coreea la New York, în timp ce parcurge povestea fostului magazin alimentar al tatălui său în inima Bronxului şi exploreaza alegerea sa de a face o carieră în animaţie, decât să se implice în afacerea familiei. Acest documentar este o perspectivă încântătoare asupra influenţelor neaşteptate care au dus la realizarea comediei plină de aventuri „Elementar”.

„Chimie bună: În culisele filmului Elementar” este regizat de Tony Kaplan şi produs de Sureena Mann.

Scris şi regizat de Bob Peterson, nominalizat la Oscar şi câştigător al premiului Emmy, şi produs de Kim Collins, scurtmetrajul „Carl are o întâlnire” îl găseşte pe Carl acceptând cu reticenţă să meargă la o întâlnire cu o prietenă fără să ştie cum funcţionează întâlnirile în zilele noastre. Prietenul său Dug intervine pentru a încerca să-l calmeze pe Carl înainte de întâlnire şi pentru a-i oferi câteva sfaturi despre cum să-ţi faci prieteni - dacă eşti un câine. Noul scurtmetraj, care a avut premiera în deschiderea filmului „Elementar” în cinematografe pe 16 iunie, se alătură unei colecţii existente de scurtmetraje, „Aventurile lui Dug”, care urmăreşte peripeţiile pline de umor ale simpaticului căţeluş cu zgardă high-tech. Colecţia „Aventurile lui Dug” este disponibilă pe Disney+.

Disney+ a anunţat miercuri o ofertă promoţională. Până pe 20 septembrie, clienţii noi care se abonează şi cei eligibili care se re-abonează beneficiază de un cost de 6,99 lei pe lună, pentru o perioadă de trei luni, accesând www.disneyplus.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.