Filmul „Death on the Nile” (20th Century Fox), în regia lui Kenneth Branagh, cu Gal Gadot în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 12,8 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adaptarea după celebrul roman al Agathei Christie, vizionat în 3.280 de cinematografe, îl urmăreşte pe detectivul Hercule Poirot (Kenneth Branagh) în timp ce încearcă să rezolve o crimă la bordul unui vas de croazieră pe Nil. Alături de Kenneth Branagh şi Gal Gadot, distribuţia îi include şi pe Armie Hammer, Annette Bening, Russell Brand şi Letitia Wright.

Comedia „Jackass Forever” (Paramount Pictures), regizat de Jeff Tremaine, cu Jason „Wee Man” Acuña, Johnny Knoxville, Steve-O, Tory Belleci, Sean McInerney, Davon Wilson, Eric Manaka şi Zach Holmes în distribuţie, a coborât pe poziţia secundă, în al doilea weekend de la premieră, generând încasări de 8 milioane de dolari, potrivit datelor boxofficemojo.com. 

Un alt debut în clasamentul nord-american este „Marry Me” (Universal), cu Jennifer Lopez şi Owen Wilson. Comedia romantică a debutat pe locul trei, cu încasări de 8 milioane de dolari din 3.642 de cinematografe. 

„Spider-Man: No Way Home” (Sony), al treilea cu Tom Holland în rol principal, a coborât pe locul patru, în al nouălea weekend de la premieră, generând încasări de 7,1 milioane de dolari. 

Al treilea debut din top este „Blacklight” (distribuit de Briarcliff Entertainment), pe locul cinci. Thrillerul de acţiune cu Liam Neeson a avut încasări de 3,6 milioane de dolari din 2.772 de cinematografe. 

Animaţia „Sing 2” (Universal Pictures) a coborât pe locul şase, în al optulea weekend de la lansare, având încasări de 2,9 milioane de dolari. 

Filmul SF „Moonfall” (Lionsgate), regizat de Roland Emmerich, cu Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley în rolurile principale, a coborât pe locul şapte, în al doilea weekend de la premieră, şi a avut venituri de 2,8 milioane de dolari. 

Filmul horror „Scream” (Paramount Pictures), cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, a coborât pe locul opt, în al cincilea weekend de la lansare, cu încasări de 2,8 milioane de dolari. 

Pe nouă, drama „Licorice Pizza”, în coborâre zece locuri, în al doisprezecelea weekend de la premieră, a avut încasări de 922.501 dolari. 

„The King's Man” (20th Century Studios), regizat de Matthew Vaughn, este pe zece, în coborâre şase locuri, după opt weekenduri de la debut, generând încasări de 433.000 de dolari.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.