Filmul de acţiune "S.O.S.: Aterizare forţată/ Plane", cu Gerard Butler în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a fost văzut în sălile de cinema de 29.225 de spectatori şi a generat venituri de 817.877 lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

În filmul de acţiune "SOS: Aterizare Forţată", pilotul Brodie Torrance (Gerard Butler) îşi salvează pasagerii de la o lovitură de fulger, făcând o aterizare riscantă pe o insulă sfâşiată de război - doar pentru a descoperi că supravieţuirea aterizării a fost doar începutul. Când majoritatea pasagerilor sunt luaţi ostatici de rebeli periculoşi, singura persoană pe care Torrance se poate baza pentru ajutor este Louis Gaspare (Mike Colter), un criminal transportat de FBI.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Blockbusterul "Avatar: Calea apei" a coborât de poziţia a doua în clasament, după şapte săptămâni de la premieră, încasând 732.479 de lei. Filmul are încasări de 2,1 miliarde de dolari la nivel mondial, devenind al patrulea film din istorie cel mai rentabil. 

Comedia românească "Taximetrişti", cu Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu în rolurile principale, a coborât pe locul trei, în al doilea weekend de la debut, având încasări de 470.696 lei. 

"Babylon", în regia lui Damien Chazelle, cu Brad Pitt şi Margot Robbie în rolurile principale, a coborât pe patru în al doilea weekend de la lansare. Filmul a fost văzut de 9.247 de spectatori şi a încasat 276.285 de lei. 

Animaţia "Motanul încălţat: Ultima dorinţă" s-a menţinut pe locul cinci în topul românesc, fiind văzut de 11.368 de spectatori. Producţia DreamWorks a generat venituri de 261.324 de lei în a opta săptămână de la debut. 

În coborâre în top este şi filmul românesc "Romina, VTM", care a avut încasări de 196.496 de lei în al patrulea weekend de la premieră. 

"Un bărbat pe nume Otto" s-a menţinut pe locul şapte în al treilea weekend de la debut, cu încasări de 156.538 de lei. 

Thrillerul "M3GAN" a coborât două locuri, până pe opt, în al treilea weekend de la lansare, generând venituri de 147.680 de lei. 

Pe locul nouă în clasamentul românesc de weekend se află animaţia "Mumiile: Aventuri moderne". Filmul a avut încasări de 131.781 de lei. 

Pe locul zece a debutat comedia romantică "Şi dragostea unde e?", cu Lily James, Emma Thompson, Shazad Latif, Oliver Chris, Nosheen Phoenix în rolurile principale, cu 4.117 de spectatori şi încasări de 108.147 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.