Filmul de acţiune „Creed III”, regizat de Michael B. Jordan care deţine şi rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 1.058.969 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât şi în viaţa de familie. Dar când un prieten din copilărie şi fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispăşit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că îşi merită şansa în ring. Confruntarea dintre foştii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-şi pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut. Filmul a fost văzut în sălile de cinema de 39.440 de spectatori. 

„Ant-Man and the Wasp: Quantumania” a coborât pe locul doi, în al treilea weekend de la debut, cu încasări de 328.455 de lei, potrivit cifrelor cinemagia.ro. 

Pe trei, comedia românească „Ramon” a acumulat 187.450 de lei fiind văzută în cinematografe de 7.259 de spectatori. 

„Asterix şi Obelix: Regatul de mijloc”, cu Marion Cotillard, Vincent Cassel, Guillaume Canet, Zlatan Ibrahimovic în rolurile principale, s-a menţinut pe poziţia a patra în top, după ce a adunat 6.892 de spectatori în săli şi 164.475 de lei. 

FIlmele de animaţie „Aventurile lui Pil” şi „Năstruşnicul motan Maurice” au urcat fiecare în clasament, pe cinci, respectiv locul şase, iar „Ursul narcoman” a coborât trei locuri, până pe şapte, în a doua sătămână de la premieră, cu încasări de 163.790 de lei. 

Topul este completat de filmele „Avatar: Calea apei” (153.800 de lei), „Aventurile inspectorului Sun” (145.230 de lei) şi „Dispariţia” (133.340 de lei). 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.