Filmul „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”, regizat de David Yates, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după ce a fost văzut de 26.848 de spectatori şi a generat venituri de 672.868 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de animaţie „Băieţii răi”, cu Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Awkwafina care şi-au împrumutat vocile, a debutat pe locul doi în top. Producţia, regizată de Pierre Perifel, a fost vizionată în cinematografe de 27.952 de spectatori şi a avut încasări de 604.465 de lei. 

„Sonic the Hedgehog 2” a coborât două locuri, până pe trei, în al treilea weekend de la premieră. 20.643 de spectatori au ales să vadă aventurile ariciului albastru care a avut încasări de 421.186 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Comedia de acţiune „Oraşul pierdut/ The Lost City”, cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, s-a menţinut pe patru, în al patrulea weekend de la lansare cu venituri de 383.293 de lei. 

„Morbius”, cu Jared Leto, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al treilea weekend de la debut. Filmul a fost văzut de peste 15.000 de spectatori şi a generat venituri de 360.276 de lei. 

Animaţia „Roşu aprins/ Turning Red”, regizată de Domee Shi, a coborât cinci locuri, până pe şase, având încasări de 198.465 de lei. 

Blockbusterul „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz în roluri principale, a coborât şase locuri, până pe şapte, în al şaptelea weekend de la premieră. Veniturile au fost de 98.953 de lei. 

Şi „Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, este în coborâre şapte locuri în al nouălea weekend de la premieră, cu încasări de 57.394 de lei. 

Filmul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru/ Ambulance”, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long în rolurile principale, a coborât opt locuri, până pe nouă, în al cincilea weekend de la lansare. Lungmetrajul a avut venituri de 52.657 de lei. 

Comedia „#dogpoopgirl” în regia lui Andrei Huţuleac, cu Andreea Grămoşteanu, Coca Bloos, Paul Chiribuţă, Tudor Istodor, Cezar Antal, a debutat pe zece în top. Producţia este o satiră socială cu elemente tragice despre epoca internetului. Inspirat din fapte reale, scenariul ne propune o localizare în spaţiul Românesc a primului caz de online shaming din istoria internetului. În 2005, câinele unei femei defechează pe podeaua unui vagon de metrou din Seoul, Coreea de Sud. Din motive necunoscute femeia refuză să strângă mizeria, este fotografiată, iar incidentul este viralizat prin intermediul unui blog de opinie. Filmul a fost văzut de 2.607 de spectatori şi a avut încasări de 36.431 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.