Mai multe filme scurte realizate de fraţii Auguste şi Louis Lumière vor fi proiectate duminică seară pe faţada hotelului Intercontinental din Bucureşti, acesta fiind un omagiu adus începuturilor cinematografiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmele vor fi proiectate duminică, de la ora 19.30, în ultima zi a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest, care mulţumeşte astfel celor care i-au fost alături, publicului cinefil, indiferent de dificultăţile momentului.

Proiecţia va fi realizată cu două echipamente laser 4K enhanced Epson EB-L1755U.

Cea de-a 11-a ediţie a Les Films de Cannes à Bucarest a debutat pe 23 octombrie şi a avut loc într-un format hibrid, cu proiecţii în spaţii deschise şi cu filme disponibile online. Regizoarea japoneză Naomi Kawase este invitatul special al ediţiei, ea susţinând sâmbătă seară un masterclass via Zoom. Tot prin sistem videoconferinţă au avut loc şi atelierele Managing Talents şi Work in Progress.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.