Postul de televiziune DIVA va difuza zilnic, începând din 24 octombrie, filme festive pentru toate vârstele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor fi difuzate filme de Crăciun în fiecare zi, întreaga zi, cu premiere marţea şi vinerea, de la ora 20:00, şi duminica, de la ora 16:00.

Duminică, 24 octombrie aduce două filme în premieră - „Un Crăciun sub stele/Christmas by Starlight” (2020), de la ora 16:00, şi „Un Crăciun regal/ One Royal Holiday” (2020), de la ora 18:000.

Avocata Annie Park (Kimberley Sustad) face un pact cu dezvoltatorul William Holt (Paul Campbell) pentru a salva cafeneau Starlight. Niciunul dintre ei nu se aşteaptă să găsească mult mai mult în această colaborare ce debutează ca o relaţie strict profesională.

Când o mamă şi un fiu bat la uşă în timpul unui viscol, Anna Jordan (Laura Osnes) îi primeşte în casă, la adăpost. Când află că cei doi fac parte din familia regală, ea le arată cum sărbătoreşte comunitatea sa Crăciunul şi speră să îi impresioneze pe prinţul James Galant (Aaron Tveit) şi pe mama lui, regina Gabriella Galant (Victoria Clark).

Marţi, 26 octombrie, de la ora 20:00, Charles Whitley (Ryan Paevey) află cum arată „Un Crăciun în viitor/ A Timeless Christmas” (2020), pentru că el călătoreşte din 1903 în 2020 şi descoperă o sărbătoare din secolul 21 alături de Megan (Erin Cahill).

Filmul „Crăciun la castel/ Chateau Christmas” (2020) va fi difuzat vineri, 29 octombrie, de la ora 20:00. La insistenţa prietenului său Jackson (Luke Macfarlane), pianista Margot Hammond (Merritt Patterson) acceptă să susţină recitalul de Crăciun la Castelul Neuhaus. Şi astfel, povestea lor de prietenie se transformă.

„Crăciun în Munţii Blue Ridge/ Blue Ridge Mountain Christmas - Christmas Bride” (2019) va fi difuzat pe 31 octombrie, de la ora 16:00. Willow (interpretată de Rachael Leigh Cook) organizează nunta surorii ei la un han, unde trebuie să colaboreze cu David Lyndon (Benjamin Ayres), actualul proprietar şi tată singur.

Odată cu acest program, televiziunea DIVA îşi schimbă şi grafica în ton cu mesajul „Unde sărbătorim Crăciunul”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.