Filmările pentru thrillerul de acţiune „Shattered”, regizat de Luis Prieto, cu Lilly Krug şi John Malkovich în distribuţie, au fost încheiate, iar post-producţia este aşteptat să fie finalizată toamna aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Krug („Swing”) joacă rolul unei escroace, Cameron Monaghan („Shameless”) este milionarul care se îndrăgosteşte de ea, iar Malkovich („Places in the Heart”, „In the Line of Fire”, „The New Pope”) este un moşier ciudat a cărui curiozitate îi copleşeşte.

Frank Grillo („The Hitman’s Wife’s Bodyguard”) este tatăl vitreg, violent şi manipulator, al personajului lui Krug. Din distribuţie fac parte Sasha Luss („Valerian and the City of a Thousand Planets”), Ash Santos („Joe Bell”) şi Ridley Bateman („Shelter In Place”).

Malkovich, care este şi producător al filmului, a spus: „Este o ocazie ce nu trebuia ratată şi sunt foarte fericit că am putut să sprijin un talent emergent precum Lilly, în primul ei rol principal. Să lucrez cu Luis a fost o deosebită plăcere. Este un cineast cu spirit independent”.

Filmările pentru lungmetrajul scris de David Loughery („The Intruder”) şi produs de Silver Reel şi Construction Film s-au încheiat recent în Montana, iar proiectul se află acum în post-producţie, programată să se încheie în toamnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.