Filmările la serialul de succes al HBO "Eupgoria", programate iniţial pentru următoarele câteva luni, au fost amânate pe termen nedefinit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"HBO şi Sam Levinson (creatorul "Euphoria") rămân angajaţi să realizeze un al treilea sezon excepţional", a declarat un purtător de cuvânt al postului pentru Variety. "Între timp, permitem distribuţiei noastre foarte populare să se ocupe de alte proiecte". 

Sam Levinson nu a terminat încă de scris scenariile. Potrivit The Wrap, HBO a fost de acord să îi acorde mai mult timp pentru a le finaliza. Noul sezon va avea loc în afara liceului în care s-au desfăşurat sezoanele 1 şi 2.

Acest al treilea sezon a fost întârziat de grevele scenariştilor şi actorilor care au lovit Hollywood-ul anul trecut şi de moartea, în iulie anul trecut, a lui Angus Cloud, care îl interpreta pe Fez. Serialul ar fi trebuit să revină în 2025.

De la lansarea serialului în 2019, o mare parte din distribuţie - printre care Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney şi Hunter Schafer - a fost ocupată cu proiecte la Hollywood. Acest succes face dificilă filmarea de noi episoade.

Sam Levinson a dezvăluit în luna august a anului trecut în Elle că sezonul 3 din "Euphoria" va fi în genul unui "film noir".

Creat de Sam Levinson şi coprodus de rapperul Drake, "Euphoria" se concentrează pe adolescenta dependentă de droguri Rue Bennet şi pe grupul de prieteni de liceu care gravitează în jurul ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.