Filmările pentru un serial de televiziune dedicat procesului de omucidere în care a fost implicat rapperul Snoop Dogg au stârnit panică într-un parc din statul american California, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Snoop Dogg, al cărui nume real este Cordozar Calvin Broadus Jr, a fost arestat în august 1993, după moartea lui Phillip Woldermariam, un membru al unei bande rivale, care a fost împuşcat mortal de bodyguardul artistului.

Atât Snoop Dogg, cât şi bodyguardul său, MCKinley Lee, au fost acuzaţi de omucidere. Rapperul ar fi condus maşina din care Lee a tras focul de armă.

Cei doi au fost, ulterior, achitaţi, iar procesul în cauză este subiectul unui episod dintr-un serial documentar, ”Rich and Acquitted”, pentru care s-a filmat o reproducere a scenei crimei, în parcul din cartierul Tarzana.

Deşi poliţia locală a fost avertizată că în timpul filmărilor vor fi trase gloanţe oarbe pentru a reconstitui focurile de armă, persoanele prezente în parc nu au fost înştiinţate.

Oamenii au intrat în panică şi au început să alerge în toate direcţiile, încercând să se adăpostească, potrivit TMZ.

Serialul ”Rich and Acquitted”, care va avea premierea în reţeaua americană Reelz în luna septembrie, va prezenta, de asemenea, procesele în care au fost achitaţi Robert Blake, Oscar Pistorius, O.J. Simpson, R. Kelly şi Michael Jackson.

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este un rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.