Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, şi-a luat măsuri de precauţie pentru a evita disensiuni între moştenitori, pentru că vrea să evite repetarea cazului moştenirii lui Johnny Hallyday, şi a desemnat-o pe fiica sa executor testamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celebrul actor francez, care va primi în acest weekend un Palme d'Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes, s-a confesat în paginile revistei Gala. "Fiica mea va fi executoarea testamentară. Ea ştie asta, chiar dacă nu-i prea place să vorbesc despre acest lucru. Va fi ea şi nimeni altcineva. Nu doar atât, ea are încrederea mea, dragostea mea, ştie ceea ce vrea şi ceea ce face. La 28 de ani este bine". 

Actorul francez vrea să evite neînţelegerile între moştenitori, aşa cum se întâmplă în familia Hallyday. 

"Nu aş vrea ca şi copiii mei să se dezbine aşa cum se întâmplă la familia Hallyday", afirmă el. "Pregătesc totul în prezent. Totul va fi aranjat înainte de moartea mea, fie că asta convine sau nu. Dacă nu aş face asta, ar fi un război între ei, sunt sigur". 

El a prevăzut să vândă după moartea sa casa din Douchy, din Le Loiret, unde sunt îngropaţi câinii săi. Şi a explicat motivul: "Nimeni nu va avea mijloacele să o întreţină. Fiica mea ar vrea să o aibă, dar şi-a dat seama că este imposibil din punct de vedere financiar". 

Alain Delon se află în prezent în centrul unei controverse. O petiţie online a fost lansată contra acordării de către organizatorii Festivalului de Film de la Cannes a unui Palme d'Or onorific. "Am impresia că autorul caută să se pună în valoare. Cine este ea? Şi de ce acum? Ce aţi vrea să spun? Mă iubesc sau nu mă iubesc. Dar nu-mi pot contesta cariera!", a spus actorul pentru Le Figaro. 

Petiţia reproşează actorului în special afirmaţiile sale misogine şi homofobe, precum şi susţinerea Frontului Naţional. 

Anul acesta, Festivalul de Film de la Cannes are o mică particularitate. În afară de afişul oficial, reprezentând-o pe Agnès Varda pe cale de a filma, urcată pe spatele unui tehnician, un al doilea afiş va fi prezentat în timpul festivalului, cu Alain Delon, reprezentat din filmul lui René Clément, "Plein Soleil", din 1960.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.