Nicole Cherry este primul artist român confirmat la Summer in The City, care va avea loc în Bucureşti, între 3 şi 4 iunie. Cu peste 200 de mii de subscriberi şi 120 milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen în vârstă de 24 de ani se va alătura unor nume importante din showbiz-ul internaţional, precum Sam Smith, care concertează pentru prima oară în România, şi LP, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt onorată şi fericită să fac parte din line-up-ul Summer in the City, şi mai ales, să fiu pe aceeaşi scenă cu Sam Smith. Voi pregăti un show special cu această ocazie şi sper să surprind publicul în mod plăcut. Voi avea piese noi, colaborări cu artişti din România pe care le voi interpreta în premieră în cadrul acestui eveniment. Recunosc că am emoţii, sper să reuşesc să îl întâlnesc pe Sam Smith şi să ne vedem în număr cât mai mare în Piaţa Constituţiei la Summer in the City!”, a declarat artista.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter şi actriţă. Cu nenumărate hituri în topurile radio şi TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube şi milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziţionat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. "Memories", "Florile tale", "Din cauza ta", "Dansează amândoi" sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodată, ea este cunoscută publicului român din apariţiile TV ("Te Cunosc de Undeva") şi cinematografice.

Organizat de D&D East Entertainment şi Marcel Avram, festivalul Summer in The City îi va avea în lumina reflectoarelor pe celebrii Robbie Williams, Sam Smith, LP, The Editors, Calum Scott, Abby Roberts şi artişti români.

Biletele la Summer in the City sunt disponibile pe SummerCity.ro şi IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar şi ca abonament de festival.

Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcţie de preferinţe. Preţurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General şi ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.