Aaron Crow, cunoscut şi sub numele de The Silent Mentalist , The Warrior sau Mystical, este primul campion anunţat la Festivalul Internaţional de Magie de la Timişoara care va avea loc pe 23 octombrie, la Sala Constantin Jude (fostă Olimpia).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mentalist, magician şi danger - act, belgianul este cunoscut pentru apariţiile sale la „Le Plus Grand Cabaret Du Monde”, Britain's Got Talent şi America's Got Talent. Este considerat o prezenţă fenomenală iar actele prin care îşi impresionează publicul sunt unice.

"Spectacolele lui sunt memorabile şi pline de suspans. Ele transcend toate barierele lingvistice. Personajul interpretat de Aaron Crow deşi e tăcut, are o putere care te captează. Îşi tine publicul cu sufletul la gură şi îl duce până la în pragul exaltării. Show-urile lui ridică adrenalina oricărui sceptic în arta magiei, căci jocul său e periculos", declară iluzionistul Lorenzo - Cristian, iniţiatorul festivalului.

În 2013, în cel mai urmărit show din Marea Britanie, cu pleoapele sigilate cu ceară fierbinte şi bine legat la ochi, Aaron Crow şi-a ţinut audienţa în delir când a început să mânuie cuţitul, nunchucks-ul şi o sabie Katana ca şi când ar mai fi avut o pereche de ochi,. Publicul a rămas încremenit, iar juraţii şi-au pierdut cuvintele când mentalistul a tras cu arma în mărul aşezat pe capul gazdei emisiunii, Declan Donnelly, în semifinalele de la Britain's Got Talent.
De atunci, spectacolele sale sunt virale. Astăzi, Aaron Crow este numărul unu în tendinţe la nivel mondial pe Youtube şi are peste cinci sute de milioane de vizualizări în mediul online.

“În 23 octombrie, Aaron Crow va veni pentru prima dată în România şi sper că va cuceri publicul din Timişoara, la primul Festival Internaţional de Magie, aşa cum a cucerit o lume întreagă. În acest domeniul, este unul dintre performerii cei mai respectaţi şi mai căutaţi, fiind o senzaţie TV şi nu numai.”, Minodora Stancu, manager project.

Pentru creaţiile sale originale, Aaron Crow este râvnit de cei mai importanţi producători de show-uri de televiziune din lume. De altfel, artistul are colaborări cu peste 30 de emisiuni TV în prime time, realizate pe toate continentele, iar audienţele îi întăresc valoarea.

Din 2003 mentalistul belgian a cochetat şi cu cele mai mari scene de teatru. A jucat la London West End cu spectacolul „Impossible”. A făcut senzaţie pe Broadway şi în emblematica Operă din Sydney cu două dintre numerele sale semnate în cel mai bine vândut spectacol de magie, „Iluzionistul”, alături de alţi magicieni precum Dan Sperry, Kevin James şi Jeff Hobson. A călătorit prin lume cu cele mai iubite spectacole de turneu din lume, inclusiv Cirque du Soleil.

De-a lungul carierei sale, Aaron Crow a câştigat nenumărate premii, dintre cele mai râvnite în lumea magiei - primul loc în Magia Mentală la Campioanatele Mondiale de Magie, premiul pentru carieră la „Le Mandraque d’or” la Paris - Festivalul Internaţional de Iluzionism şi Presdigitaţie, un Oscar al magiei şi „The International Brand Personality Award”, acordat anterior unor persoane precum Steve Jobs, Nelson Mandela sau Lionel Messi.

Acţiunea este finanţată de Consiliul Judeţean Timiş, prin programul TimCultura 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.