Ryan Gosling va deveni tată pentru a doua oară, în 2016, potrivit mai multor articole apărute în presa americană, care afirmă că partenera de viaţă a starului canadian, actriţa Eva Mendes, este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţii de presă ai celor doi actori nu au confirmat deocamdată această informaţie. Eva Mendes şi Ryan Gosling au deja împreună o fiică, Esmeralda Amada, care s-a născut pe 12 septembrie 2014.

Cei doi actori formează un cuplu din 2011, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines”.

Ryan Gosling, în vârstă de 35 de ani, şi Eva Mendes, în vârstă de 42 de ani, sunt extrem de rezervaţi în declaraţii atunci când vorbesc despre viaţa lor de cuplu şi au ţinut în mare secret prima sarcină a actriţei.

Eva Mendes este o actriţă şi model american, de origine cubaneză, care a devenit cunoscută în showbiz în calitate de imagine oficială a unor branduri celebre, precum Revlon, Calvin Klein, Pantene şi Thierry Mugler. După câteva roluri în filme mai puţin importante, s-a făcut remarcată în lungmetrajul ”Zi de instrucţie/ Training Day” (2001), în care a jucat alături de Denzel Washington şi Ethan Hawke. 

Ryan Gosling este un actor, muzician, regizor, scenarist şi producător canadian. Copil-vedetă în programul ”Mickey Mouse Club” difuzat de Disney Channel, şi-a construit o carieră de succes în televiziune şi, apoi, în cinematografie. S-a remarcat în câteva filme independente, precum ”The Believer”, ”Minţi diabolice/ Murder by Numbers” şi ”Statele Unite ale lui Leland/ The United States of Leland”, înainte de a deveni celebru cu rolul din drama ”Jurnalul/ The Notebook”. Apoi, a impresionat în filme precum ”Singurătate în doi/ Half Nelson”, ”Lars and the Real Girl”, ”Blue Valentine”, ”Ziua trădătorilor/ The Ides of March” şi ”Cursa/ Drive”. Starul canadian a primit de-a lungul anilor o nominalizare la Oscar şi patru nominalizări la Globul de Aur.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.