„Waterloo” a grupului suedez Abba a fost votată de telespectatorii BBC drept cea mai bună piesă prezentată vreodată la Eurovision.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul „Eurovision: Come Together”, difuzat sâmbătă seară, când ar fi trebuit să aibă loc finala Eurovision 2020 la Rotterdam, a constat în prezentarea mai multor reprezentaţii câştigătoare de-a lungul timpului la concursul muzical.

Pe lista scurtă de 19 artişti, întocmită de experţi Eurovision, s-au aflat, între alţii, Abba, Netta, Bucks Fizz, Conchita Wurst şi Gina G.

Grupul suedez a câştigat Eurovision în 1974, când a avut loc în Brighton (Anglia). Cântecul, care a dominat în acel an topurile britanice şi a adus celebritatea trupei, a fost vândut în aproximativ 6 milioane de copii.

Emisiunea a fost găzduită de Graham Norton.

BBC s-a alăturat, de asemenea, televiziunilor europene care au transmis „Eurovision: Europe Shine A Light”, pentru a sărbători cele 41 de cântece care ar fi trebuit să concureze anul acesta.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.