Actorul Eugene Simon, cunoscut din serialul „Game of Thrones”, va fi prezent la Comic Con Summer Limited Edition de la Bucureşti, eveniment ce va avea loc la finalul lunii august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eugene Simon a fost interpretul personajului Lancel Lannister, loial lui Cercei, mai apoi membru obedient al The High Sparrow. Iniţial, actorul se prezentase la castingul pentru rolul Joffrey Baratheon.

Actorul britanic a mai jucat în „House of Anubis”, producţie Nickelodeon. Debutul şi l-a făcut în „Casanova” din 2005, unde a interpretat o versiune mai tânără a personajului principal jucat de Heath Ledger. În 2018, a apărut în thrillerul britanic „Kill Bill Lyk”.

Eugene Simon va fi prezent în toate sesiunile cu invitaţi de la Comic Con Summer Limited Edition: sâmbătă, 28 august, şi duminică, 29 august, în intervalele 09:30 - 14:30 şi 16:00 - 21:00.

El se alătură lui Michael Malarkey (Lorenzo St.John din „The Vampire Diaries”) şi lui Ed Westwick (Chuck Bass din „Gossip Girl”), anunţaţi anterior de către organizatori.

Biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt disponibile pe comic-con.ro.

Comic Con Expo Market şi Summer Limited Edition vor avea în total şapte sesiuni în perioada 26 -29 august. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziţionarea unui bilet.

Cei care deţin deja un bilet la eveniment şi doresc să participe la ediţia din luna august, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc şi să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceştia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete.

Cei care nu reuşesc să ajungă la ediţia de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru ediţiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziţiona produse Comic Con sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfăşurat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.