Actorul Ethan Hawke, de patru ori nominalizat la Oscar şi la premiile Tony, şi fiica lui, Maya, vor fi protagoniştii comediei romantice „Revolver”, regizată de Andrew Stanton, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stanton a semnat filme ca „Finding Dory” şi „Tales from the Loop”. Acum, el va regiza după un scenariu scris de Kate Trefry („Stranger Things”, trilogia „Fear Street”). Ross Jacobson şi Jen Dana vor fi producători prin compania 3311 productions.

Acţiunea este plasată în anul 1966. Maya Hawke este Jane, adolescentă care locuieşte în Anchorage, Alaska. Când un avion care duce trupa The Beatles în Japonia este nevoit să aterizeze aici, viaţa întregii comunităţi se schimbă. Jane elaborează un plan ca să îşi piardă virginitatea cu George Harrison şi descoperă că aventura şi dragostea sunt chiar mai aproape decât credea.

Maya Hawke, în vârstă de 22 de ani, a jucat cel mai recent în „Maintream” al Giei Coppola, care a avut premiera anul acesta la Festivalul de la Veneţia, şi în al treilea sezon al serialului „Stranger Things”.

Ethan Hawke, protagonistul filmului „Tesla” (2020), joacă, produce şi este co-scenarist al miniseriei „The Good Lord Bird”, producţie Showtime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.