Muzicianul britanic Eric Clapton, care a criticat în mai multe rânduri restricţiilor impuse de Guvern în contextul pandemiei, a anunţat că nu va cânta în spaţii unde spectatorilor le este cerută dovada vaccinării, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După anunţul prim-ministrului de luni, 19 iulie 2021, mă simt obligat să fac un anunţ pe cont propriu: vreau să spun că nu voi cânta pe nicio scenă unde este prezent un public discriminat. Până ce vor exista dispoziţii ca toţi oamenii să participe, îmi rezerv dreptul de a anula show-ul”, a transmis el într-un comunicat publicat pe contul de Telegram al arhitectului şi producătorului de film Robin Monotti Graziadei, anti-vaxxer.

Acest comentariu vine după ce prim-ministrul Boris Johnson a anunţat marţi că, odată ce sunt ridicate restricţiile privind adunările sociale, cluburile de noapte trebuie să ceară tuturor celor cu vârste de peste 18 ani să prezinte Certificatul Covid emis de National Health Service.

Într-un comunicat anterior, Clapton a detaliat experienţa „dezastruoasă” pe care a avut-o cu vaccinul AstraZeneca şi a invinuit „propaganda” care l-a convins să îl facă. El a dezvăluit că suferă de neuropatie periferică şi a spus că „nu ar fi trebuit să mă apropii vreodată de ac”.

Toamna trecută, Eric Clapton a colaborat cu muzicianul Van Morrison în campania anti-izolare Save Live Music, care se opune carantinei în Marea Britanie, şi au lansat împreună un single. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.