„Equalizer 3: Capitolul final”, cu Denzel Washington în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Filmul regizat de Antoine Fuqua a fost văzut în cinematografe de 28.934 de spectatori şi a generat venituri de 859.545 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivel mondial, filmul în care joacă şi Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ben Ammar, a avut încasări de 68 de milioane de dolari în weekendul de lansare. 

Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall ştie ce trebuie să facă: să-şi protejeze prietenii şi să înfrunte mafia.

Drama istorică „Oppenheimer”, cu Cillian Murphy, s-a menţinut pe locul doi, fiind urmărită de 6.479 de spectatori şi adăugând încasări de 185.709 de lei. 

Este urmat de „Barbie”, care a rămas pe locul trei în al şaptelea weekend de la lansare. Filmul regizat de Greta Gerwig a avut în săli 6.412 de spectatori şi a generat venituri de 164.671 de lei. 

„Represalii: Cursa morţii”, cu Liam Neeson, a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la debut. Filmul de acţiune a fost văzut în cinematorgrafe de 6.170 de spectatori şi a avut încasări de 163.201 de lei. 

Tot în coborâre este „Meg 2: Confruntare în adâncuri”, filmul de acţiune cu Jason Statham. Potrivit datelor cinemagia, 5.668 de spectatori au ales să-l vadă în sălile de cinema, producţia aducând venituri de 158.259 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.