Actriţa Emma Stone, premiată cu Oscar pentru rolul din „La La Land”, şi Dave McCary, regizor al emisiunii „Saturday Night Live”, s-au căsătorit în secret, după aproximativ un an de când şi-au anunţat logodna, scrie People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stone, în vârstă de 31 de ani, şi McCary, în vârstă de 35 de ani, s-au întâlnit la finalul anuli 2016, când actriţa a fost parte dintr-un scheci regizat de el inclus în emisiune .

Cei doi şi-au început relaţia câteva luni mai târziu. Au apărut prima dată împreună la un eveniment public la gala din 2019 a premiilor Sindicatului actorilor americani, unde Stone era nominalizată pentru rolul din „The Favourite”.

Stone şi McCary şi-au anunţat logodna în decembrie 2019, printr-o fotografie publicată pe Instagram.

Cuplul ar fi trebuit să se căsătorească în luna martie a acestui an, potrivit unor surse, însă au amânat momentul din cauza pandemiei.

Luna aceasta, cei doi s-au căsătorit, după cum a confirmat o sursă pentru revista People.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.