Elton John, 76 de ani, nu mai cântă, dar nu a prevăzut să nu mai înregistreze albume. Cântăreţul a anunţat vineri, în cadrul ceremoniei de la Rock and Roll Hall of Fame, că se pregăteşte să lanseze un nou album.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu această ocazie, Elton John s-a întâlnit cu textierul său Bernie Taupin, colaborator de mai bine de jumătate de secol. „Tocmai am terminat un album în Los Angeles care vă va surprinde complet. Este absolut minunat, plin de tinereţe şi vitalitate”. 

Ultimul album al lui Elton John, The Lockdown Sessions, a fost lansat în 2021. În ultimii ani, el a mai colaborat cu Dua Lipa pentru Cold Heart (PNAU Remix) şi Hold Me Closer cu Britney Spears, două cover-uri ale hiturilor sale.

Al 31-lea album solo 

Cântăreţul nu a dezvăluit nimic despre noul său album, care va fi cel de-al 31-lea din discografie. Bernie Taupin este autorul versurilor din spatele câtorva dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, printre care „Rocket Man”, „Crocodile Rock”, „Tiny Dancer” şi „I'm Still Standing”.

Elton John şi-a încheiat monumentalul turneu „Farewell Yellow Brick Road” în iunie. Această serie de concerte a durat în total trei ani şi a avut încasări de aproape un miliard de dolari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.