Ellie Goulding, Bebe Rexha, Major Lazer Soundsystem, G-Eazy şi cei mai apreciaţi DJ ai lumii: Armin van Buuren, Hardwell, Don Diablo, Paul Kalkbrenner şi Timmy Trumpet sunt primii artişti confrimaţi pentru UNTOLD Dubai, care va avea loc între 15 şi 18 februarie 2024, potrivit organizatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La UNTOLD Dubai, pe cele cinci scene ale festivalului vor urca peste 100 de artişti. 

Ellie Goulding, cu un timbru special, şi-a cucerit fanii încă de la debutul său din 2009, când lansa single-ul „Under The Sheets”. Cel mai recent album, „Higher Than Heaven”, lansat la finalul lunii martie, a fost inclus de publicaţia Rolling Stone în lista celor mai bune albume din acest an. Ellie Goulding este implicată activ în campanii sociale, în promovarea conştientizării schimbărilor climatice şi sprijină comunitatea LGBTQ+. Artista a fost premiată în cadrul Attitude Awards, a luat premiul Global Leadership, iar în 2022 a fost numită „Omul Anului” de Fundaţia Naţiunilor Unite.

Bebe Rexha este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală. Colaborarea cu David Guetta pentru "I’m Good (Blue)" i-a adus o nominalizare la Grammy şi un trofeu la categoria "Best Collaboration". Artista din Statele Unite a avut colaborări de succes cu Nicki Minaj, G-Eazy sau Martin Garrix. Colaborarea cu Doja Cat pentru "Baby I’m Jealous" a fost recompensată cu Discul de Aur. Noul album "BeBe" include piese dance şi colaborări cu Snoop Dogg, David Guetta şi cu Dolly Parton.

Major Lazer este un proiect de muzică electronică format din Diplo, Jillionaire şi Walshy Fire. Bazele acestei colaborări au fost puse de DJ-ul şi producătorul american Diplo, iar ca stil, muzica trupei este o fuziune de genuri între reggae şi dancehall, cu elemente din dance şi electro house. Publicaţia americană Billboard a inclus proiectul Major Lazer în clasamentul celor mai buni 100 de artişti din spectrul dance.

G-Eazy îşi descrie stilul muzical ca fiind o combinaţie între cultura anilor 50 şi sound-ul rap-ului contemporan. Pentru a atinge succesul de care se bucură, G-Eazy şi-a vândut tot şi s-a apucat de muzică. Single-ul "Me, Myself & I", un featuring cu Bebe Rexha, a ajuns în Top 10 în Billboard Hot 100, clasamentul oficial al Statelor Unite, iar pe Spotify single-ul a depăşit 1,8 miliarde de ascultări.

Liga DJ-ilor profesionişti completează lineup-ul primei ediţii UNTOLD Dubai, Armin van Buuren, Hardwell, Don Diablo, Paul Kalkbrenner şi Timmy Trumpet sunt primele nume confirmate de organizatorii UNTOLD.

UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru producţiile vizuale impresionante, îşi va face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai.

Abonamente la preţ special până la 15 noiembrie

De vineri şi până pe data de 15 noiembrie, fanii vor putea să-şi achiziţioneze abonamente pentru prima ediţie UNTOLD Dubai la preţul special de 184.17 Euro, pentru cele de tip Acces General şi 526,2 Euro, pentru abonamentele tip VIP. Din data de 15 noiembrie preţul abonamentelor va creşte.  

La prima ediţie UNTOLD Dubai sunt aşteptaţi peste 70.000 de fani pe zi şi, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanţi din toate colţurile lumii. Cei care vor sa achiziţioneze abonamente pot afla mai multe informatii pe untold.ae. UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.