Actriţa Ellen Burstyn, protagonista filmului ”Requiem pentru un vis/ Requiem for a Dream”, una dintre cele mai apreciate artiste din industria de divertisment americană, va debuta în regia de film în primăvara anului 2017, la vârsta de 84 de ani, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit he Hollywood Reporter, Ellen Burstyn a semnat contractul pentru a regiza comedia ”Bathing Flo”. De asemenea, vedeta americană va juca în acest film şi va fi producător executiv al peliculei.

Inspirându-se din evenimente adevărate, filmul ”Bathing Flo” spune povestea unui bărbat sărac invitat să facă ”housesitting” (termen din ţările anglosaxone ce vizează un serviciu făcut de o persoană care are grijă de locuinţa altor persoane, mutându-se temporar acolo, în perioada în care proprietarii sunt plecaţi din localitate, n.r.) care descoperă cu stupoare că una dintre responsabilităţile sale constă în a avea grijă de o doamnă în vârstă şi excentrică, interpretată de Ellen Burstyn.

Actriţa Lauren Lake, care a scris scenariul filmului, va juca şi ea în noua peliculă. 

Castingul este în plină desfăşurare, iar filmările vor debuta la New York în primăvara acestui an.

Ellen Burstyn a lucrat deja în spatele camerelor de filmat, în calitate de producător executiv al lungmetrajului de televiziune ”Lumea văzută din interior/ Within These Walls” (2001), în care a şi jucat, însă comedia ”Bathing Flo” va reprezenta debutul ei regizoral.

Anul trecut, Ellen Burstyn a beneficiat de cronici pozitive din partea criticilor de specialitate pentru rolul pe care l-a interpretat în al patrulea sezon din serialul ”House of Cards”, produs de platforma online Netflix.

Ellen Burstyn, născută pe 7 decembrie 1932, este una dintre cele mai apreciate actriţe americane de teatru, film şi televiziune. Şi-a început cariera în anii 1950 şi, pe parcursul următoarelor decenii, a interpretat numeroase roluri memorabile, în filme precum ”Tropicul Cancerului”, ”Ultimul spectacol cinematografic”, ”Exorcistul”, ”Alice nu mai locuieşte aici”, ”La anul, pe vremea asta”, ”Moarte clinică” şi ”Requiem pentru un vis”.

Ellen Burstyn este una dintre puţinele actriţe din lume care au câştigat ”Triple Crown of Acting”, o denumire neoficială ce grupează principalele trei trofee majore atribuite în film, televiziune şi teatru - Oscar, Emmy şi Tony. Actriţa americană a câştigat un premiu Oscar (din şase nominalizări), două premii Emmy (din şapte nominalizări) şi un premiu Tony. De asemenea, Ellen Burstyn a câştigat un Glob de Aur şi un premiu BAFTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.