O ediţie de iarnă, în format online, a festivalului Rocanotherworld va avea loc în perioada 20 - 24 ianuarie, au anunţat vineri organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cea de-a cincea ediţie desfăşurată între 24 şi 28 iunie, în zona de agrement Ciric din Iaşi, care a reunit 15 artişti şi public şi a avut loc în condiţii de maximă siguranţă, fiind primul festival post-izolare din România, echipa Rocanotherworld a plănuit o ediţie de iarnă a festivalului, online.

Evenimentul va pune la dispoziţie publicului înregistrări ale concertelor trupelor de la ediţia din vară.

Rocanotherworld Winter Edition va reprezenta un semn de solidaritate faţă de trupele ce au concertat la festival în această vară, şi care în anii trecuţi au performat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld. Achiziţionarea biletelor va contribui atât la susţinerea lor, cât şi a cauzei caritabile.

Trupele vor fi anunţate în curând, iar biletele vor fi disponibile pe iabilet.ro.

În vara anului 2020, echipa Rocanotherworld a ajuns în patru sate din comuna Lungani din judeţul Iaşi. Cu ajutorul publicului şi al voluntarilor, au fost sprijinite 500 de familii cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă şi sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.

Festivalul va susţine şi la această ediţie online familii din mediile defavorizate, care au nevoie de ajutor şi vor ajunge din nou în comuna Lungani cu pachete cu alimente, produse extrem de necesare în lunile de iarnă, produse de curăţenie şi materiale sanitare obligatorii pe timp de pandemie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.