Cântăreţul Ed Sheeran a reprogramat în luna aprilie o parte dintre concertele pe care le-a ratat în Asia, în urma unui accident pe care l-a avut recent în Londra, în care a căzut de pe bicicletă din cauza unei maşini, rupându-şi braţul drept, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul a anunţat că a reuşit să reprogrameze concertele pe care ar fi trebuit să le susţină în Manila, Osaka şi Tokyo, dar a fost nevoit să anuleze spectacole care ar fi trebuit să aibă loc în alte oraşe.

”În urma unui noi control, doctorii mi-au confirmat, astăzi, că voi putea relua turneul de la concertul din Sigapore încolo. Osaka, Tokyo şi Manila vor fi reprogramate în aprilie 2018. Însă, din nefericire, concertele mele în Taipei, Seoul, Hong Kong şi Jakarta vor trebui să fie anulate, pentru că au fost pur şi simplu imposibil de reprogramat în anul viitor”, a transmis Ed Sheeran.

”Îmi pare foarte rău că nu am putut reprograma toate concertele şi lucrez din greu cu echipa mea să încercăm să ne întoarcem în aceste locuri cât mai curând, pentru a vă putea întâlni pe toţi. Vă cer scuze tuturor celor care aţi fost afectaţi”, a adăugat cântăreţul.

Din martie 2018, Ed Sheeran îşi va continua turneul „Divide” în Australia.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Framlingham (Suffolk), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 27 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti şi peste 20 de videoclipuri muzicale. Cel mai nou material discografic al său, intitulat ”÷ (Divide)”, a apărut pe 3 martie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.