Dwayne "The Rock" Johnson a devenit cel mai bine plătit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între iunie 2019 şi iunie 2020, Johnson a câştigat 87,5 milioane de dolari, încasând 23,5 milioane de dolari doar pentru rolul din "Red Notice" (Netflix), potrivit Forbes. În plus, Johnson a avut venituri şi cu linia de haine Under Armour, Project Rock.

Cu toate acestea, a înregistrat o uşoară scădere din 2019, timp în care Johnson a avut venituri de 89,4 milioane de dolari cu rolul din "Jumanji: The Next Level", printre alte proiecte. Johnson a ajuns prima dată în fruntea clasamentului în 2016, cu venituri totale de 64,5 milioane de dolari. 

Pe locul secund în top se află Ryan Reynolds, colegul său din "Red Notice", cu 71,5 milioane de dolari. 

Reynolds a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pe film, pe lângă alte 20 de milioane de dolari de la Netflix pentru "Six Underground". Al treilea film produs de Netflix cu Reynolds este în pregătire şi îi va aduce un alt salariu important.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.