Filmul de acţiune de mare buget (150 de milioane de dolari) "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" a debutat pe primul loc la box office-ul nord-american, potrivit estimărilor de duminică ale Exhibitor Relations.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adaptarea celui mai popular joc de rol, avându-i pe afiş pe Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant şi pe starul din serialul "Bridgerton" Regé-Jean Page, a încasat 38,5 milioane de dolari între vineri şi duminică, o performanţă bună potrivit experţilor din industrie. 

Lungmetrajul produs de Paramount şi eOne, care se situează într-un univers medieval-fantastic, a primit critici şi aprecieri din partea publicului "remarcabile" şi are "potenţial pentru a genera continuări", potrivit lui David A. Gross de la Franchise Entertainment Research.

Filmul a devansat saga "John Wick", în care Keanu Reeves reia rolul de ucigaş ce luptă cu o grupare criminală internaţională, care ajunge pe locul doi în clasament cu 28,2 milioane de dolari pentru a două săptămână în cinematografe. 

Noua parte din saga "Scream", "Scream VI", cu Courteney Cox  şi vedeta din serialul "Wednesday" Jenna Ortega, s-a menţinut pe locul al treilea cu 5,3 milioane de dolari venituri pentru a patra săptămână în săli. 

"His Only Son", frescă biblică a Angel Studios care reaminteşte jertfa lui Isaac, a debutat pe patru cu 5,3 milioane de dolari. 

Filmul "Creed III", a noua parte din franciza "Rocky" şi primul fără Sylvester Stallone, se află pe cinci, generând venituri de 5 milioane de dolari pentru a cincea săptămână. Este primul film realizat de Michael B. Jordan, care deţine şi rolul titular. 

Clasamentul este completat de "Shazam! Fury of the Gods" (4,7 milioane de dolari), "A Thousand and One" (1,8 milioane de dolari), "65" (1,6 milioane de dolari), "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" (1,2 milioane de dolari) şi "Jesus Revolution" (1 milion de dolari). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.