Ducele şi ducesa de Cambridge, aflaţi în prima lor vizită oficială în India, au participat la o gală de caritate, duminică seară, la Mumbai, la care au fost prezente şi numeroase vedete de la Bollywood şi oameni de afaceri, informează site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La eveniment au participat vedete precum Aishwarya Rai Bachchan, Sonam Kapoor, Alia Bhatt, Parineeti Chopra, Shah Rukh Khan, Anil Kapoor şi Karan Johar. 

Un fragment dintr-o înregistrare video a evenimentului, conţinând un număr de dans pe acorduri bollywoodiene, a fost publicat şi pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Ducesa de Cambridge a impresionat cu o ţinută Alexander McQueen, inspirată din modele tradiţionale indiene. 

Evenimentul a avut loc în hoteluil Taj Mahal Palace şi a fost organizat de British High Commision, în parteneriat cu British Asian Trust, o organizaţie înfiinţată de tatăl prinţului William, prinţul Charles.

Gala în sine a fost organizată sub forma unui eveniment ce a strâns fonduri în beneficiul unor organizaţii de caritate.

Cu câteva ore înainte de începerea galei, prinţul William şi soţia lui au depus o coroană de flori în faţa unui altar construit în acelaşi hotel, scena unui atac terorist comis în noiembrie 2008, care a ucis 166 de persoane şi a rănit peste 300 de oameni.

Turneul indian al cuplului princiar britanic are loc în perioada 10 - 16 aprilie. 

Luni, cuplul princiar s-a mutat în capitala Indiei, New Delhi, unde vor asista la o petrecere organizată la reşedinţa British High Commissioner, cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a reginei Elizabeth a II-a. Suverana britanică va împlini această vârstă pe 21 aprilie, însă aniversarea ei este celebrată în statele din Commonwealth prin diverse evenimente care vor avea loc în aprilie, mai şi iunie. 

Prinţul William şi soţia lui îşi vor încheia vizita în India cu o vizită istorică la mausoleul Taj Mahal din Agra, un oraş din centrul Indiei, pe 16 aprilie.

Prinţul William şi Catherine Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, într-o ceremonie fastuoasă, difuzată în direct de numeroase posturi de televiziune şi pe internet, care a contribuit la repararea imaginii monarhiei britanice, serios afectată la sfârşitul secolului al XX-lea de divorţuri şi scandaluri.

Primul lor copil, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, prinţesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.