Legendarul festival Glastonbury din sud-vestul Angliei a anunţat joi o serie de artiste cap de afiş, printre care Dua Lipa, Sza şi Shania Twain, dar şi revenirea trupei Coldplay, dezvăluind programul ediţiei din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul trecut, organizatorii au atras critici din partea fanilor prin faptul că nu au programat nicio artistă pe scena principală. Ediţia 2024 va avea loc între 26 şi 30 iunie.

"Am visat la acest moment toată viaţa mea", a reacţionat cântăreaţa britanică Dua Lipa pe Instagram după ce s-a anunţat că va cânta, vineri seară, pe celebra Pyramid Stage.

Această artistă, care fabrică melodii de succes şi care urmează să lanseze un al treilea album, a promis "o noapte de neuitat" la Glastonbury, "locul ei preferat de pe pământ".

Cântăreaţa americană de R&B SZA, care a câştigat trei premii Grammy în februarie, este de asemenea aşteptată să cânte pe Pyramid Stage. Ea nu a mai fost niciodată la Glastonbury.

PJ Harvey, Cindy Lauper şi Janelle Monae vor fi şi ele prezente.

Canadianca Shania Twain, cunoscută pentru hiturile sale "Man! I Feel Like A Woman! şi "You're Still The One", şi care a vândut peste 100 de milioane de albume în cariera sa, va urca pe scenă duminică după-amiază, în secţiunea "Legends".

Coldplay se numără din nou printre capetele de afiş. Acesta va fi al cincilea lor concert record pe Pyramid Stage. Prima lor apariţie datează din 2002.

Sunt aşteptaţi mulţi alţi artişti: Little Simz, LCD Soundsystem, Burna Boy, The Last Dinner Party şi Camila Cabello şi Avril Lavigne.

Biletele pentru această ediţie s-au epuizat în noiembrie, în mai puţin de o oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.