Drama de război „Operaţiunea Pacific/ Operation Pacific”, cu John Wayne şi Patricia Neil în rolurile principale, va fi difuzată în luna noiembrie la Warner TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea filmului este plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când echipajul unui submarin american evacuează civili din Filipine. Spre Pearl Harbour, secundul Duke E. Gifford este nevoit să rezolve problema unor torpile care nu explodează în timp ce submarinul Thunderfish este atacat. El reuşeşte să ajungă împreună cu echipajul în port. Aici o reîntâlneşte pe fosta lui soţie, cadru medical în Marină, şi se hotărăşte să o recucerească, chiar dacă ea este deja logodită cu un militar.

Producţia lansată în 1951 este scrisă şi regizată de George Waggner, iar din distribuţie fac parte Ward Bond, Scott Forbes, Philip Carey şi Paul Picerni.

Acesta este al 12-lea film în care John Wayne a jucat alături de Ward Bond, care i-a fost mult timp prieten apropiat.

„Cea mai grozavă aventură navală din toate timpurile”, aşa cum a fost anunţată pelicula la momentul premierei, relatează eforturile militarilor, nostalgiile, pasiunile şi momentele lor amuzante, pericolele prin care trec în misiuni, dar şi iubirile lor.

Lungmetrajul va putea fi urmărit la Warner TV pe 27 noiembrie, de la ora 23.50.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.