Dr. Dre şi partenerul său de afaceri Jimmy Iovine au fost găsiţi vinovaţi pentru că au furat o idee de afacere, iar cei doi trebuie să plătească daune de 25,2 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei trebuie să îl despăgubească pe Steven Lamar, fost colaborator al lor, care i-a acuzat că i-au furat ideea realizării unor căşti, scrie NME.

De cealaltă parte, Dre şi Iovine au susţinut că Lamar nu era singurul care avea dreptul de autor asupra modelului de căşti.

lamar i-a dat în judecată pe cei doi în 2014, când a cerut plata a 100 de milioane de dolari. Procesul a fost respins în 2015 de un judecător, însă în 2016, Lamar a revenit cu un apel.

Juriul a dat verdictul împotriva rapperului şi a lui Iovine şi a decis că Lamar trebuie să primească drepturi de autor pentru trei modele ale căştilor - Studio 2 Remastered, Studio 2 Wireless şi Studio 3.

Dr. Dre şi Jimmy Iovine au vândut marca Beast by Dre către Apple în 2014, pentru 3 miliarde de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.