Donald Trump va deveni bunic pentru a noua oară în acest an. Eric Trump, fiul mijlociu al preşedintelui american, a anunţat luni că soţia lui, Lara, este însărcinată cu primul copil al cuplului, care se va naşte în luna septembrie, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom adăuga un băiat echipei Trump. A fost un an minunat. Suntem binecuvântaţi”, a scris Eric Trump, în vârstă de 33 de ani, pe Twitter. 

Eric şi Lara Trump (Foto: Twitter)
Eric şi Lara Trump (Foto: Twitter)

Eric Trump şi soţia lui, al cărei nume de familie a fost Yunaska, s-au căsătorit în noiembrie 2014 într-o ceremonie ce a avut loc în complexul de lux Mar-a-Lago, deţinut de Donald Trump în Florida, după o relaţie de şase ani. Lara are tot 33 de ani, precizează people.com.

Bebeluşul, al nouălea nepot al preşedintelui republican, este băiat şi se va naşte în luna septembrie.

Cuplul a dezvăluit pentru revista People că nu a ales deocamdată prenumele pe care îl va purta fiul lor.

”Ne place foarte mult numele Charlie, însă l-am numit deja astfel pe câinele nostru, aşa că acest premume a ieşit din cursă”, a spus Eric Trump.

Eric este cel de-al treilea copil al preşedintelui Donald Trump şi al primei soţii al acestuia, fostul model Ivana Trump.

El locuieşte în New York şi face parte din consiliul de administraţie al Trump Organization, alături de fratele lui mai mare, Donald Trump Jr. 

Donald Trump i-a felicitat pe Eric şi soţia lui pentru vestea referitoare la naşterea primului copil al acestora.

”Felicitări Eric & Lara. Foarte mândru şi fericit pentru voi doi!”, a scris preşedintele american, pe Twitter.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.