Un fost bucătar a atacat locuinţa din Londra a lui Benedict Cumberbatch în urmă cu câteva săptămâni cu un cuţit de peşte. Potrivit BBC, actorul se afla acasă în momentul atacului, alături de soţia sa şi cei trei copii ai lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştiu că locuieşti aici, sper că arde”, a spus Jack Bissell, 35 de ani, în timp ce dădea cu piciorul în poarta grădinii care ducea la casa actorului.

Jack Bissell, care până în 2020 a lucrat ca bucătar la un hotel Mayfair, a luat o plantă din grădina actorului şi a aruncat-o într-un perete, înainte să scuipe pe interfon şi să îl distrugă cu cuţitul.

Apoi a fugit, înainte de a fi reperat datorită urmelor ADN lăsate pe interfon. Bărbatul a pledat vinovat pe 10 mai şi a fost nevoit să plătească o amendă de 250 de lire sterline (aproape 290 de euro).

Jack Bissell este, de asemenea, sub un ordin de restricţie. Acum i se interzice, ca în următorii trei ani, să se apropie de familia lui Benedict Cumberbatch şi de cartierul în care locuieşte.

Bissel, care a fost deja arestat de mai multe ori pentru infracţiuni privind încălcarea ordinii publice, nu şi-a explicat gestul împotriva lui Benedict Cumberbatch şi nici nu a căutat să se apere în timpul procesului său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.