Ediţia 2022 a Tribeca Festival va debuta pe 8 iunie, cu premiera mondială „Halftime”, un nou documentar Netflix despre cariera ca star mondial al actriţei şi cântăreţei Jennifer Lopez, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribeca va găzdui premiera filmului la United Palace din Manhattan, care se află la doar câteva staţii de metrou de cartierul Bronx în care a crescut Lopez. Filmul va debuta pe Netflix pe 14 iunie. 

Documentarul este regizat de Amanda Micheli şi o va urmări pe Lopez în timp ce se pregăteşte pentru spectacolul ei din pauza Super Bowl, precum şi pentru recenta ei apariţie la inaugurare prezidenţială. 

Tribeca Film Festival a fost iniţial lansat în 2002 cu scopul de a revitaliza Manhattanul ca urmare a atacurilor teroriste din 11 septembrie. Festivalul a fost co-înfiinţat de Robert De Niro. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.