„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Bun-venit în Club!”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire şi Tunete”, „Pământ Necunoscut”, „Mike” şi „Sezonul Nunţilor” vor avea premiera pe 8 septembrie la Disney+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ocazia Disney+ Day, abonaţii platformei de streaming vor avea parte de o mulţime de premiere globale, în data de 8 septembrie. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire şi Tunete”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire şi Tunete”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunţilor”, „Mike”, „Pamânt Necunoscut” şi „Bun-venit în Club!”, un nou scurtmetraj Familia Simpson.

Premierele Disney+ Day:

Programul Disney+ Day va cuprinde premiere globale mult asteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi multe altele. Noul conţinut care va ajunge pe serviciul de streaming va include:

„Thor: Iubire şi Tunete”


Producţia „Thor: Iubire şi Tunete” de la Marvel Studios îl găseşte pe Zeul Tunetului într-o călătorie diferită de cele trăite până acum – una de auto-descoperire. Dar eforturile lui sunt întrerupte de un ucigaş galactic cunoscut sub numele de Gorr Zeul-Măcelar, care vrea dispariţia zeilor. Pentru a combate ameninţarea, Thor solicită ajutorul Regelui Valkyrie, al lui Korg şi al fostei iubite Jane Foster, care, spre surprinderea lui Thor, mânuieşte în mod inexplicabil ciocanul lui magic, Mjolnir, în rolul Puternicei Thor. Împreună, ei pornesc într-o aventură cosmică sfâşietoare pentru a descoperi misterul răzbunării Zeului-Măcelarr şi pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu.
„Thor: Iubire şi tunete" se alătură altor 15 filme din Universul cinematografic Marvel, care pot fi vizionate în IMAX Enhanced pe Disney+. Cu IMAX Enhanced, abonaţii se pot bucura acasă de formatul extins al IMAX, care oferă o imagine cu până la 26% mai mare pentru o experienţă de vizionare captivantă. (Nu sunt necesare costuri sau dispozitive suplimentare. Disponibilitatea conţinutului variază în funcţie de regiune).  Mai multe informaţii despre IMAX Enhanced pe Disney+ sunt disponibile aici.

„Marvel Studios Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire şi Tunete”
Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale şi Tessa Thompson, dezvăluie secrete de pe platourile de filmare are filmului „Thor: Iubire şi Tunete”. Prin interviuri detaliate cu actorii şi echipa de filmare, alături de filmări brute, nemaivăzute până acum şi nu numai, ASSEMBLED pătrunde în culisele celui de-al patrulea lungmetraj al Zeului Tunetului.

„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”
Prin înregistrări din culise care nu au mai fost făcute publice până acum, relatări personale pline de culoare şi momente semnificative, serialul original de la Lucasfilm, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă realizarea serialului original de la Lucasfilm pentru Disney+, „Obi-Wan Kenobi”, o poveste epică care începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith”.
Această producţie specială de la Lucasfilm şi Supper Club explorează revenirea lui Obi-Wan Kenobi şi a lui Anakin Skywalker pe ecran, precum şi a lui Ewan McGregor şi a lui Hayden Christensen la rolurile lor clasice. Regizoarea Deborah Chow, distribuţia serialului şi echipa de producţie reflectă asupra parcursului lor de a prezenta o nouă poveste cu personaje binecunoscute in universul Războiul Stelelor, precum Obi-Wan Kenobi, Darth Vader şi Prinţesa Leia şi introduce noi eroi şi răufăcători. Completat cu vizite la magazinul de creaturi, la departamentul de recuzită şi nu numai, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă partea de filmare care face ca Războiul stelelor să fie unic - respectul şi pasiunea pentru moştenirea care se întinde pe mai multe generaţii şi pentru personajele îndrăgite.

“Bun-venit în Club!” (un nou scurtmetraj Familia Simpson)
Hotărâtă să devină o prinţesă, Lisa Simpson este surprinsă să afle că ar putea fi mai distractive să fie în echipa rău-făcătorilor.

„Pământ necunoscut” (Serial original produs în America Latină)
„Pământ necunoscut” urmăreşte povestea lui Eric Dalaras (Pedro Maurizi), un adolescent care descoperă o lume înfiorătoare în timp ce caută adevărul din spatele dispariţiei misterioase a părinţilor săi cu opt ani înainte. Crescut de bunicii săi materni împreună cu sora sa Uma (Mora Fisz), Eric decide să fugă de acasă şi să se întoarcă în oraşul copilăriei sale, Cabo Qwert, pentru a găsi răspunsuri acolo unde părinţii săi au fost văzuţi ultima dată: parcul tematic horror Tierra Incógnita. Împreună cu prietenii săi, sora şi mătuşa sa, Eric trebuie să îşi învingă temerile pentru a găsi răspunsuri şi a rezolva misterul într-o lume întunecată şi necunoscută.

Titluri anunţate anterior care vor avea premiera cu ocazia Disney+ Day 

„Pinocchio”
Robert Zemeckis, câştigător al premiului Oscar®, regizează acest film live-action care reia povestea îndrăgită păpuşii din lemn care porneşte într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat. Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construieşte şi îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca pe propriul său fiu. Joseph Gordon-Levitt îl interpretează pe Jiminy Cricket, care serveşte drept ghid al lui Pinocchio, dar şi „conştiinţa” acestuia; Cynthia Erivo, nominalizată la Oscar®, este Zâna Albastră; Keegan-Michael Key este „Onestul” John; Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar®, este Sofia Pescăruşul, un personaj nou, iar Luke Evans este Cockerul.

„She-Hulk: Avocata Apărării” (Noi episoade au premiera în fiecare joi)
În noul serial Marvel, She-Hulk: Avocata Apărării, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese ce implică supraoameni şi care devine în mod accidental un uriaş verde, cu superputeri, trebuie să facă faţă vieţii complicate de femeie de 30 de ani. Serialul de comedie de nouă episoade se bucură de participarea unor actori veterani în Universul Cinematografic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil  Blonsky/Abomination şi Benedict Wong în rolul lui Wong, precum şi Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass şi Renée Elise Goldsberry. Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) şi Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro şi Jessica Gao.

„Maşini la drum”
Noul serial îi urmăreşte pe Fulger McQueen şi pe prietenul lui, Bucşă, care pornesc într-o excursie prin ţară la est de Valea Radiator să se întâlnească cu sora lui Bucşă.
Odată porniţi la drum, fiecare oprire este o aventură, cu atracţii rutiere incredibile şi personaje noi şi colorate. „Maşini la drum” este produs de Marc Sondheimer. Episoadele serialului sunt regizate de Steve Purcell (1, 2, 8), Bobby Podesta (5, 6, 9) şi Brian Fee (3, 4, 7). Compozitorul Jake Monaco a creat coloana sonoră pentru toate cele nouă episoade.

„Devenind Adult”
Creat de Brie Larson şi Culture House, „Devenind adult” este o serie inovatoare de documentare hibrid care explorează provocările, triumful şi complexităţile vieţii de adolescent prin intermediul a zece poveşti captivante despre maturizare. De la Disney Branded Television, serialul îmbină cinematografia narativă, experimentală şi documentarul clasic pentru a prezenta individual tineri cu vârste între 18 şi 21 de ani care-şi spun poveştile. Aceştia prezintă o gamă largă de experienţe, oferind publicului poveşti puternice din punct de vedere emoţional, care oferă o perspectivă captivantă asupra adolescenţei şi asupra diverselor obstacole sociale, familiale şi personale cu care se confruntă tinerii în drumul lor către auto-descoperire şi acceptare. Fiecare episod de 30 de minute prezintă câte o persoană tânără sau „erou”, cu experienţa lui de maturizare, fiind construit în jurul unui interviu profund personal care le permite eroilor noştri să ne poarte prin anii copilăriei şi adolescenţei lor. Pe lângă aceste interviuri, reconstituirile cinematografice creative aduc la viaţă momentele de importanţă majoră din parcursul acestora.

„Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”
Reprezentând imaginea unei noi generaţii de aventurieri şi creatori de documentare de istorie natural, exploratorul National Geographic în vârstă de 29 de ani, Bertie Gregory, poartă telespectatorii în călătorii epice şi pline de peripeţii în cele mai spectaculoase şi ascunse colţuri ale lumii sălbatice. Înarmat cu echipament de filmare de ultimă oră, serialul original Disney+ „Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”, de la National Geographic, dărâmă tiparele documentarelor obişnuite de istorie naturală, prezentând  poveşti extraordinare despre animale şi luându-i pe telespectatori alături de el în fiecare clipă a acţiunii. Timp de săptămâni întregi, carismaticul cineast, câştigător al premiului BAFTA, se cufundă în viaţa animalelor pentru a surprinde poveştile inedite ale unor creaturi iconice care trăiesc în unele dintre cele mai dure medii de pe planeta noastră. În acest sezon, îl vom vedea pe Bertie înfruntând lumile îngheţate ale Antarcticii în căutarea celei mai mari grupări de balene filmate vreodată şi aflându-se faţă în faţă cu leii vânători de bizoni din Zambia. În această serie de aventuri, Bertie va conduce publicul într-o odisee ambiţioasă pe tot globul, prezentând lumea naturală într-o perioadă în care aceasta se confruntă cu cele mai mari provocări.

„Sezonul Nunţilor”
Ştefan, un romantic incurabil, o cunoaşte pe carismatica Katie şi, chiar dacă ea e logodită cu fiul unui magnat, cei doi încep o aventură amoroasă într-o vară plină de nunşi. În scurtă vreme, ei devin fugari, Katie fiind suspectată de o crimă şocantă. Oare vor reuşi ei să păcălească poliţia, interlopii şi propriile sentimente complicate în timp ce încearcă să-şi demonstreze nevinovăţia?

„Mike”
Seria limitată are 8 episoade şi explorează tumultoasele evenimente din cariera de boxer şi viaţa personală a lui Tyson - de la statutul de atlet iubit la nivel mondial la cel de paria şi invers. Concentrându-se asupra lui Mike Tyson, serialul examinează situaţia claselor sociale în America, de rasă, faimă şi puterea mass-media, misoginismul, diferenţele privind averea, promisiunea visului american şi, în cele din urmă, propriul nostru rol în modelarea poveştii lui Mike.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.