Discul de vinil "Globe Trotter Lover", înregistrat de Ilie Năstase în 1987, este lansat pentru prima dată şi în România, cu ocazia intrării în cinematografe a documentarului despre viaţa şi cariera lui - "NASTY" (r. Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plină glorie internaţională, tenismenul român Ilie Năstase a primit în 1987 propunerea de a înregistra două melodii în Franţa. La iniţiativa brandului Adidas, pe care Năstase l-a reprezentat timp de 50 de ani, sportivul a petrecut câteva săptămâni într-un studio faimos.

Discul reeditat poate fi comandat online pe shop.tiff.ro sau melomelanj.ro, dar va putea fi achiziţionat şi la premiera de gală a filmului din Bucureşti (16 aprilie, Sala Palatului) şi la proiecţiile speciale din ţară - https://transilvaniafilm.ro/nasty-bilete/

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pentru "Globe Trotter Lover", o melodie despre dragoste şi jocul seducţiei, a fost creat şi un videoclip.

Videoclipul îmbină imagini de la la celebra emisiune TV franceză Champs-Elysées moderată de Michael Drucker (difuzată la postul Antenne 2), unde Năstase a cântat melodia live, cu imagini din filmul "NASTY", care îl arată pe sportiv în ipostaza de bărbat seducător, îndrăgostit şi admirat de femeile din toată lumea.

Discul include şi Pour être un homme, o baladă pe care Năstase cântă despre dorul de România şi de părinţii lui. 

Tenismenul a înregistrat cel două melodii la Studioul Marcadet din Paris, în care au mai înregistrat artişti precum George Michael sau Gloria Gaynor. Melodiile au fost compuse de R. Lemoine, Hervé Faure Lacaussade şi Mario Santangeli, iar discul a fost produs de Christian Delagrange. La momentul lansării, melodia Globe Trotter Lover a ajuns pe locul 3 în topurile franceze.

"Globe Trotter Lover" se aude şi pe coloana sonoră a documentarului NASTY, care va fi lansat de Năstase pe 16 aprilie la Sala Palatului. La premieră, acesta va fi însoţit de alţi sportivi de top, precum Boris Becker, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi, Mircea Lucescu sau Sorana Cârstea. Biletele pentru eveniment se pot cumpăra online - https://eventbook.ro/film/bilete-nasty-premiera-de-gala

Ilie Năstase şi echipa filmului vor pleca într-un turneu de promovare prin ţară, care include opriri la Timişoara, Constanţa, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Botoşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Galaţi sau Brăila. Toate detaliile sunt pe https://transilvaniafilm.ro/nasty-bilete/

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu şi distribuit de Transilvania Film. Producătorii NASTY sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) şi Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.