Directorul de casting David Rubin a fost ales preşedinte al Academiei Americane de Film (AMPAS), potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rubin, al cărui nume este legat de peste 100 de filme, inclusiv "The English Patient", "Get Shorty" şi "Men in Black", este primul director de casting care îşi asumă această funcţie. El îl înlocuieşte pe John Bailey. 

De asemenea, au mai fost aleşi de către consiliul guvernatorilor, marţi, ca membri Mark Johnson în Comitetul de Finanţe şi Bonnie Arnold în Comitetul pentru membri şi guvernanţă. 

Realeşi au fost Lois Burwell (Comitetul pentru premii şi evenimente), Sid Ganis (Comitetul pentru Muzeu), Larry Karaszewski (Comitetul de Conservare şi Istorie şi Nancy Utley (Comitetul pentru Educaţie şi Informare).

Rubin, care a câştigat premiul Primetime Emmy pentru alegerea distribuţiei "Big Little Lies" în 2017 şi "Game Change" în 2012, a fost guvernator al Sucursalei Directorilor de Casting ai Academiei de Film timp de şase ani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.