Juriul competiţiei „Destinaţia Anului 2021 în România”, alcătuit din trei antreprenori, începe sâmbătă notarea celor şase finaliste - Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea. Publicul poate vota online, pe www.destinatiaanului.ro, până pe 29 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea „Destinaţia anului 2021”, prezentată de Dana Gonţ, va debuta sâmbătă, la ora 17:30, la Prima TV.

Juriul este alcătuit din Felix Tătaru, Raluca Jianu şi Cezar Dumitru.

Felix Tătaru este antreprenor în domeniul comunicării şi educaţiei, co-fondator al Radio Itsy Bitsy, al Institutului Dezvoltării Personale şi a mişcării educative non-profit www.SuperTeach.ro şi director al GMP Group. Este iniţiator şi preşedinte al Conferinţei Globale a IAA, www.Creativity4Better.com, care a ajuns la a 5-a ediţie şi se desfăşoară la Bucureşti. Din 2020, este implicat în construcţia şi promovarea brandurilor de oraş şi regiune şi, în prezent, înfiinţează, alături de mai mulţi experţi internaţionali şi naţionali, Institutul pentru Oraşe Vizionare (IOV). 

„Consider că oraşele şi regiunile pot avea un impact major în bunăstarea, dezvoltarea şi împlinirea oamenilor. Un brand puternic al locului în care trăieşti are puterea de a implica oamenii în comunitate, de a-i stimula să-şi afirme identitatea locală şi să-şi pună în valoare propriile daruri şi aspiraţii. Pentru aceasta este nevoie de o abordare vizionară în dezvoltarea regiunilor şi oraşelor noastre că branduri dezirabile pentru locuitori, turişti şi investitori”, a spus Felix Tătaru.

Raluca Jianu, antreprenor cu peste 10 ani experienţă în marketing şi comunicare, a lansat în 2019 Ferestroika, iar în 2020 a pus bazele EpicVisits.com alături de alţi trei antreprenori. Epicvisits.com este o platformă de călătorii self-service care promovează cele mai valoroase iniţiative turistice din România.

„România are multe de oferit şi aştept cu entuziasm şi emoţie jurizarea de la «Destinaţia anului». Evaluarea mea se va baza pe două criterii principale: ospitalitatea şi factorul epic, acel element care asigură o experienţă memorabilă: poate fi un loc, o privelişte sau o activitate“, a transmis ea.

Cezar Dumitru, om de marketing, publicitate şi turism, a lucrat timp mai bine de 25 ani în comunicare. Din 2009, arescrue despre călătorii pe un bloc care a devenit unul dintre cele mai citite pagini web de profil din România. A călătorit în 133 de ţări, dar şi în 36 judeţe ale României. A participat în peste 100 programe de promovare turistică atât în România, cât şi peste hotare. „Voi judeca bazat pe filmele pe care le voi vedea şi mai puţin pe amintirile proprii pentru a putea să pun toate cele şase destinaţii pe acelaşi «palier»”.

Procesul de votare a început pe 17 iulie. Până pe 29 august, publicul poate vota oricare dintre cele 6 destinaţii finaliste, pe destinatiaanului.ro. După închiderea votului publicului, pe 30 august, exploratorii şi juriul vor acorda puncte candidatelor, după ce au vizionat toate cele 6 episoade ale emisiunii difuzate de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 17:30.

Pe 4 septembrie va fi cunoscută regiunea care a reuşit să îi cucerească pe exploratori, juraţi, dar şi pe cei care vor vota în platformă. Aceasta va primi, într-un episod final al emisiunii de la Prima TV, titlul de „Destinaţia Anului 2021 în România”.

Pentru acest titlu au intrat în competiţie zeci de locuri din ţară, nominalizate în platformă de mii de internauţi. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.