Muzicianul Peter Gordeno, care a însoţit trupa Depeche Mode la concertul din Cluj-Napoca, duminică seară, a spus despre fanii români că sunt minunaţi, foarte înfocaţi, dar respectuoşi, aceştia dăruindu-i mai multe torturi lui Martin Gore, cu ocazia zilei sale de naştere, şi permiţându-le membrilor formaţiei să aibă intimitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peter Gordeno a povestit, duminică, pe pagina de Facebook a trupei Depeche Mode, că la prânzul luat de membrii formaţiei în Cluj-Napoca, înainte de concert, fanii români i-au dăruit torturi vegane lui Martin Gore cu ocazia zilei sale de naştere.

”Fanii români au trimis torturi pentru Mart la prânz astăzi. Minunaţi oameni”, a scris Peter Gordeno pe Facebook, precizând că Martin Gore a mai primit un tort sâmbătă seară. 

Cu puţin timp înainte de concert, Peter Gordeno a publicat un alt mesaj pe Facebook, spunând că fanii români sunt foarte înfocaţi, dar respectuoşi în privinţa intimităţii membrilor trupei.

”Ne-au dat tort! Foarte apreciat de noi toţi”, a adăugat el.

Martin Gore a primit un tort şi de la Emagic, care a organizat concertul. Acest tort a avut forma unui sintetizator.

Martin Gore. Depeche Mode (Foto: Facebook/ Depeche Mode)
Martin Gore. Depeche Mode (Foto: Facebook/ Depeche Mode)

”Ce îi poţi dărui unui om care are totul? Un tort în forma unui sintetizator”, a scris Peter Gordeno pe Facebook.

Martin Gore a fost surprins într-o fotografie pretinzând că este vampir. ”Martin petinzând convingător că este un vampir. Am fost îngroziţi...”, a scris Peter Gordeno în descrierea fotografiei. 

Depeche Mode. Martin Gore (Foto: Facebook/ Depeche Mode)
Depeche Mode. Martin Gore (Foto: Facebook/ Depeche Mode)

Peter Gordeno a mai scris, după concert, că show-ul a fost extraordinar şi că este uimit, ca întotdeauna, de devotamentul şi energia lui Dave Gahan.

”Sigur că va fi frumos să avem o pauză, dar ne va lipsi această existenţă stranie timp de câteva săptămâni. Multă dragoste tuturor fanilor Depeche Mode care au venit la show-urile noastre şi au contribuit la aceste nopţi speciale”, a mai scris el.

Concertul Depeche Mode în România a avut loc pe Cluj Arena, duminică seară, şi a reprezentat ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit” de promovare a celui mai recent album al trupei, ”Spirit”. Aceasta a fost prima vizită a trupei la Cluj-Napoca.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.