Depeche Mode a anulat concertul pe care ar fi trebuit să îl susţină în Minsk, luni seară, din cauză că solistul Dave Gahan a suferit o indigestie, urmând să reprogrameze show-ul în cadrul turneului european. Starea artistului s-a îmbunătăţit, iar trupa va susţine celelalte concerte din turneu, inclusiv cel de la Cluj-Napoca, conform programului stabilit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă anunţăm cu regret că din cauză că un membru al trupei s-a îmbolnăvit, Depeche Mode nu va putea susţine concertul din această seară la Minsk Arena. Analizăm toate opţiunile pentru a reprograma show-ul în cadrul turneului. Ne aşteptăm să putem reveni cu informaţii despre această temă în următoarea săptămână. Le cerem tuturor fanilor care au cumpărat bilete pentru show-ul din această seară să ne urmărească pentru informaţii suplimentare în privinţa reprogramării concertului sau în privinţa rambursării contravalorii biletelor. Le cerem scuze tuturor fanilor din Minsk şi le mulţumim pentru înţelegere şi răbdare”, au transmis reprezentanţii Depeche Mode, luni, printr-un comunicat disponbil pe site-ul dedicat trupei.

Potrivit presei ruse, ar fi vorba despre solistul Dave Gahan, care ar fi fost internat în spital din cauza unei indigestii.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Depeche Mode, care au transmis un comunicat, marţi,  pe pagina de Facebook a trupei, potrivit căreia starea lui Dave Gahan s-a îmbunătăţit şi va putea continua turneul, după cum a fost programat.

”Ne bucurăm să anunţăm că starea lui Dave s-a îmbunătăţit şi că vom continua turneul cu show-ul programat în Kiev mâine seară. Trupa este nerăbdătoare să susţină ultimele concerte din turneul de vară european şi să întâlnească fanii din Kiev, mâine, din Varşovia, vineri şi Cluj, duminică”, au anunţat reprezentanţii trupei, pe Facebook.

”Pentru faniii care au cumpărat bilete pentru show-ul care ar fi trebuit să aibă loc aseară în Minsk – analizăm toate posibilităţile şi vom reveni cu informaţii în următoarele câeva zile. Vă mulţumim pentru tot sprijinul şi gândurile bune pe care ni le-aţi ttransmis aseară şi în această dimineaţă”, a mai arătat comunicatul.  

Show-ul pe care trupa britanică Depeche Mode îl va susţine duminică pe Cluj Arena dispune de o scenă de 50 de metri lăţime şi 20 de metri adâncime, ecrane uriaşe pe care vor fi proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn şi o echipă formată din 600 de persoane care se ocupă de întreaga organizare a evenimentului.

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit” de promovare a celui mai recent album.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.