Un festival auto, în cadrul căruia vor avea loc, printre altele, demonstraţii de drift, expoziţii de tuning auto-moto şi o paradă de maşini şi motociclete, va avea loc în perioada 29 aprilie - 1 mai, la Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Primăriei Mangalia, festivalul auto "1 Mai Tunning Fest Mangalia 2017” se va desfăşura în portul turistic din localitate şi cuprinde o expoziţie de tuning auto şi moto, concurs car audio, demonstraţii de drift şi burnout, precum şi diferite tombole şi concursuri pentru participanţi şi spectatori.

“Festivalul va începe, sâmbătă, cu o paradă a maşinilor şi motocicletelor participante, care va avea startul în portul turistic, la orele 11:00.  Manifestările vor fi deschise de sâmbătă până duminică, între orele 10:00-23:00, iar luni, între orele 10:00 – 16:00. Premierea câştigătorilor va avea loc în cursul zilei de luni, 1 mai, începând cu orele 13:00”, se arată în comunicat.

De asemenea, în cadrul expoziţiei de tuning auto-moto, pasionaţii de tuning auto, cluburi sportive şi firme de tuning din toată ţara îşi vor prezenta maşinile modificate. În această categorie de expozanţi se înscriu maşinile cu modificări la exterior, la interior, la partea mecanică sau la toate acestea.

La Campionatul Naţional de car audio vor fi prezentate maşini cu investiţii ce depăşesc 25.000 de euro doar în sistemul de sunet, capabile de performanţe audio extreme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.